Logo

 

De Jacuzzi

Een groot super de luxe 6 persoons spa met een temperatuur rond de 38 graden Celsius. Door middel van lucht worden er bellen gevormd in combinatie met jets die zorgen voor waterstralen die je lichaam masseren. Deze zorgen voor ontspanning van spieren en gewrichten. Hierdoor krijg je een heerlijk relaxed gevoel, dat je kan helpen om stress te reduceren en een gunstige werking hebben op lichaam en geest.

Hygiene en huisregels

Het bad wordt door ons volgens vaste regels schoongehouden, gedesinfecteerd met speciale producten. U kunt er dus vanuit gaan dat het water schoon en veilig is. Het is daarom van belang onze huis- en hygiene regels goed op te volgen.

Do it Yourself wellness

In de badruimte vindt je allerlei scrubjes, douche-, bad producten en magnesiumzout tot je beschikking om je huid en lichaam heerlijk te verwennen en voor te behandelen. Je kunt afsluiten met een koude douche om de doorbloeding te stimuleren of een luchtbad nemen buiten op het terras voor je je onderdompelt in het heerlijke warme water van de jacuzzi. De jets hoeven niet perse aan: je kunt ook als een bad genieten van de warmte en heerlijk drijven terwijl je geniet van het mooie landelijke uitzicht en de buitenlucht of de sterrenhemel wanneer het donker en helder is. Er zijn ook warme badjassen aanwezig, het enige wat handig is om mee te nemen zijn je eigen badslippers.

 

Prijs

Het reserveren kan per dag of voor uw volledige verblijf. Kosten € 30,= per dag. De jacuzzi is het hele jaar door te boeken en staat helemaal privé ter uw beschikking en je kunt er onbeperkt van genieten. In de winterperiode is de overkapping afgedekt met veranda zeilen mits er niet teveel wind is, vanaf windkracht 6 moeten deze helaas omhoog