Logo

De Jacuzzi

Een bubbelbad met een temperatuur rond de 38 graden Celsius. Door middel van lucht worden er bellen gevormd in combinatie met jets die zorgen voor waterstralen die je lichaam masseren. Deze zorgen voor ontspanning van spieren en gewrichten. Hierdoor krijg je een heerlijk relaxed gevoel, dat je kan helpen om stress te reduceren en een gunstige werking hebben op lichaam en geest.

Hygiene en huisregels

Het bad wordt door ons volgens vaste regels schoongehouden, gedesinfecteerd met speciale producten. U kunt er dus vanuit gaan dat het water schoon en veilig is. Het is daarom van belang onze huisregels goed op te volgen.

Prijs

Het reserveren kan per dag of voor uw volledige verblijf. Kosten zijn bij 2 personen: € 15,= per dag. En bij 3/4 personen € 30,= per dag. De jacuzzi is het hele jaar door te boeken en staat helemaal privé ter uw beschikking. in de winterperiode is de overkapping afgedekt met veranda zeilen mits er niet teveel wind is!

WELLNESS RUIMTE

(vanaf april !!) Naast the Barn bevinden zich ook een infra rood sauna en stoomcabine, beiden voor twee personen geschikt.  Deze ruimte kun je op de avonden prive reserveren voor 2 uur. Kosten per avond: € 17,50 bij 1/2 personen. € 35,00 bij 3/4 personen.

Na een heerlijke warme douche al of niet met een waddensilt scrub de porien schoon stomen in de stoomcabine en genieten in de infrarood sauna. Infrarood dringt diep in je lichaam door waardoor er verbetering optreedt in spieren en gewrichten. De temperatuur is individueel in te stellen waardoor deze ook als een detox kan werken. Door een koude douche of luchtbad te nemen op het terras dompel je je als laatste onder in het heerlijke warme water in de frisse buitenlucht.