Logo

SPA SALONNEPRO

In je welkomstpakket bevinden zich enkele try out producten van SPA salonnepro om je huid lekker te verwennen! Een mooie huidverbeterende lijn: eco, vegan en biologisch en van Nederlandse bodem! (SPA = Salon Professional Amsterdam) Hoogwaardige huidverzorging met natuurlijke grondstoffen die beiden gericht zijn op huidverbetering.

Salonneprobevat geen: Parabenen, PEG, Siliconen, Alcohol, Minerale oliën, Sulfaten, Phthalaten, Geen van de 26 bekende parfum allergenen en geen onnodige chemische toevoegingen.

Sommige producten bevatten Cetearyl Alcohol als emulgator. Ondanks het woord “alcohol” is deze stof niet hetzelfde als de harde alcohol (ethanol), welke bekend staat om zijn uitdrogende eigenschappen. Cetearyl alchohol is een mix van vetzuur alcoholen, een zogenoemde “zachte alchohol” met verzachtende eigenschappen, en is een van de meeste milde en verzorgende emulgatoren. Salonnepro bio bevat wel: fruitextracten, plantaardige olien, hyaluronzuur, melkzuur, vitamine C en E, fruitzuren, salicylzuur, aloe vera, shea butter en natuurlijk parfut.

AQUA RECOVER

vochtarm – droog – droogtelijntjes – intense hydratatie – glad huidgevoel

TOTAL REPAIR

anti-aging – rijpere huid – gladstrijken - collageenaanmaak

SKIN PERFECT

gevoelige huid – rosacea – couperose – roodheid – onbalans

PRIJZEN

Cleansing gel € 19,95,=

Gentle face wash € 22,95,=

Aloe Vera glycolic toner € 19,95,=

Hyaluronic toner € 19,95,=

Dagcremes € 23,95,=

Nachtcremes € 24,95,=

Sun Protection SPF 50 dagcreme € 25,90,=

Eye cream € 28,90,=

Serum € 38,95,=